Koncert slavného vokálního seskupení Take 6 uzavře jazzový festival. Zahrají v neděli v Sonu - Zprávy Brno
×

Upozornění

JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 27

JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 28

Vytisknout tuto stránku
středa, 26 listopad 2014 12:36

Koncert slavného vokálního seskupení Take 6 uzavře jazzový festival. Zahrají v neděli v Sonu

Napsal(a)
Vokální uskupení Take 6 vystoupí v neděli v Brně. Vokální uskupení Take 6 vystoupí v neděli v Brně. Take 6

Mezinárodní hudební festival Moravia Music Fest, jehož letošním tématem je JAZZ VOICES, čeká v Brně posledních pár dní. Vrchol dvouměsíční hudební akce přijde úplně na její závěr s nedělním koncertem proslulých TAKE 6, kteří jsou považovaní za jedno z nejlepších vokálních seskupení na světě. To dokazuje jejich sbírka deseti cen Grammy a titul nejnominovanější vokální skupiny v historii Grammy.

Šestice hudebníků z Take 6 vystoupí v neděli v Sono centru a představí své nové album nazvané One. Zahraje také největší hity ze svých posledních tří desek.

„Po loňském velice silném ročníku, který měl základ v umělcích opravdu špičkového světového kalibru, jsem měl trochu obavy, zda se nám podaří do budoucna takto vysokou laťku udržet. Přeci jen čtyři Grammy oceněné hvězdy v rámci jednoho festivalu jsou už velké sousto. S tématem Jazz voices se nám ale dle mého názoru podařilo poskládat neuvěřitelně pestrý a posluchačsky atraktivní program, který nabízí posluchačům to nejlepší, co si pod pojmem jazzová vokální hudba můžeme představit. A to ve světovém měřítku,“ řekl ředitel festivalu Josef Buchta.

Moravia Music Fest se letos koná posedmé, v minulých ročnících se představil například s tématy Architekti jazzu, Návrat zlaté éry big bandů nebo Jazz napříč generacemi, které se věnovalo převážně předním světovým instrumentalistům. Návštěvníci letošního ročníku Music Moravia Festu už mohli vidět například britské hudebníky The Kings´s Singers, americký kvartet New York Voices nebo český big band B-Side Band.

Vstupenky na všechny koncerty jsou v předprodeji v síti Ticketstream i v obvyklých kamenných prodejnách. Lístky si lidé mohou vyzvednout například v Indies (Poštovská 2), Student Agency (Dům pánů z Lipé na náměstí Svobody) nebo v Turistickém informačním centru města Brna (Radnická 2). Nedělní koncert začne ve 20:00 a ceny vstupenek se pohybují od 890 do 1090 korun.

Take 6 Color Banner

 

Média

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.