pátek, 15 listopad 2019 19:17

Odstartoval prodej vstupenek na Grand Prix České republiky 2020

Napsal(a)

O několik týdnů dříve, než tomu bylo v předešlých letech, spouští Spolek pro GP ČR Brno předprodej lístků na následující ročník Velké ceny České republiky v Brně. K dostaní jsou všechny vstupenky na přírodní i sedadlové tribuny. Jejich cena začíná na 1790 korunách za víkend.

Velká cena se v Brně pojede již tradičně na začátku srpna, tentokrát od 7. do 9. srpna.

Grand Prix České republiky navíc v roce 2020 oslaví 70 let od své premiéry a zároveň půjde o 55. ročník pod hlavičkou mistrovství světa. Spolek pro GP ČR Brno, který velkou cenu od roku 2016 pořádá, tak bude v roce 2020 motoristický svátek organizovat po páté, zároveň dle současné smlouvy s promotérem také naposledy. Představitelé Spolku tak jednají o možném prodloužení do dalších let.

Aktuální předprodej je zahájen o více než čtrnáct dní dříve než v loňském roce. Zakoupit je možné vstupenky na přírodní tribuny, stejně jako populární „motorkářské“ vstupenky Camp A umožňující stanovat během Grand Prix přímo na Masarykově okruhu. Dostupné jsou také vstupenky na sedadlové tribuny T2, T3 a T5, které stojí přímo v prostoru cílové rovinky a také sedadlové tribuny T1 a T4 v prostoru Stadionu.

Vstupenky je možné pořídit v informačním centru TIC na Panenské 1 a online na stránkách gp.ticbrno.cz .

Nejoblíbenější GOLD, sedadlové tribuny a SENIOR

Ceny vstupenek mírně narůstají i vzhledem k zvyšujícím se nákladům akce, nemění se však jejich rozdělení. Kromě nejoblíbenějších vstupenek SILVER (1790 Kč) a GOLD (2290 Kč) na přírodní tribuny jsou v prodeji také tradičně očekávané vstupenky na tribuny sedadlové. K dispozici budou tribuny T2, T3 a T5, které stojí přímo v prostoru cílové rovinky, stejně jako sedadlové tribuny T1 a T4 v atraktivní sekci Stadion. Všechny vstupenky na sedadlové tribuny fungují na principu místenky. Konkrétní místo k sezení má tedy držitel jisté a nemusí se bát, že mu jej někdo zasedne. Držitelé vstupenek na sedadlové tribuny se samozřejmě mohou pohybovat po areálu a navštívit kteroukoliv přírodní tribunu.

K dispozici je znovu i vstupenka SENIOR, která divákům narozeným do roku 1953 včetně umožňuje přístup na všechny přírodní tribuny za zlomek plné ceny. Vstupenka stojí 600 Kč.

Camp A nebo T2 Premium

Organizátoři i pro příští rok počítají s tím, že na tribuně A znovu vyroste motorkářský kemp. Ten si získal obrovskou popularitu a bývá brzy vyprodaný. Vzhledem k velké oblíbenosti Campu A a jeho velmi omezené kapacitě se nevyplatí s nákupem „kempenky“ váhat.

V prodeji je nyní i vstupenka T2 Premium, která měla premiéru již při loňské Velké ceně. Nabízí občerstvení a zázemí stanu v prostoru cílové rovinky, možnost pohybu po všech přírodních tribunách i šanci navštívit Paddock.

Všechny druhy vstupenek lze nyní zakoupit za vánoční ceny až s 35% zvýhodněním.

Grand Prix České republiky patří k největším společenským a sportovním akcím konaným na území České republiky, která opakovaně každý rok přiláká desetitisíce místních i zahraničních návštěvníku. V roce 2019 mělo privilegium přivítat na svém území světové jezdce a stáje seriálu MotoGP jen 15 zemí na celém světě.

Více informací na czechgp.com a gp.ticbrno.cz. 

www.brno.cz