sobota, 21 červenec 2018 18:07

Vstupenky na MotoGP lze pořídit za výhodnou cenu ve Vaňkovce

Napsal(a)

Úplně poslední šanci na nákup zvýhodněných vstupenek mají zájemci, kteří v těchto dnech navštíví Galerii Vaňkovku. V rámci akce „Léto s MotoGP“ zde totiž mohou pořídit lístky na letošní Velkou cenu České republiky za předprodejní cenu. Tato akce bude trvat do 31. července.

Až do konce července bude v Galerii Vaňkovka v provozu stánek, kde mohou zájemci využít příležitosti a zakoupit vstupenky na letošní Grand Prix za výhodné předprodejní ceny. K dostání jsou vstupenky GOLD a SILVER.

Děje se tak při příležitosti akce „Léto s MotoGP.“ Ta vyvrcholí 2. srpna v 18 hodin autogramiádou jezdců mistrovství světa. K vidění je zde nyní také ostrý závodní stroj závodníka Karla Abrahama.

Veškeré dostupné lístky je možné zakoupit buď osobně v informačním centru TO JE Brno na Panenské ulici v přízemí parkovacího domu Domini, nebo online na czechgp.com a gp.ticbrno.cz.

Aktuálně jsou k dispozici také vstupenky Pitwalk/Paddock. Po dohodě s promotérem navíc došlo ke změně čtvrteční prohlídky boxové uličky a Paddocku. Letos se uskuteční v 16:30 hodin. Veřejnost tak bude mít větší šanci setkat se se svými oblíbenými závodníky, kteří by v tuto dobu měli být přítomni v boxech.

Letošní Grand Prix České republiky se koná v obdobném termínu jako loni, hvězdy MotoGP tak zavítají do Brna již první srpnový týden, konkrétně 3. – 5. srpna. Návštěvníci se jako vždy mohou těšit na veškerý servis a zázemí v podobě velkoplošných obrazovek, občerstvení, stánků s upomínkovými předeměty a hlavně na skvělou atmosférou unikátní tratě ležící v lesích na okraji Brna. Samozřejmostí opět budou i speciální bezplatné autobusové linky z centra města i v okolí Masarykova okruhu.

www.brno.cz