středa, 05 prosinec 2018 20:11

Začal prodej vstupenek na Grand Prix České republiky 2019

Napsal(a)

Fanoušci motosportu se mohou radovat. Od pondělí se prodávají vstupenky na Grand Prix České republiky 2019 v Brně. Pro nadcházející ročník připravili pořadatelé i zcela nové typy vstupenek T4 PLUS a T4 ULTRA.

Aktuální prodej se týká vstupenek na přírodní tribuny a všechny sedadlové tribuny, stejně jako i čím dál tím populárnějších „motorkářských“ vstupenek Camp A umožňujících stanovat během Grand Prix přímo na Masarykově okruhu.

„Jsem ráda, že se nám i letos podařilo spustit prodej vstupenek před Vánoci. Fanoušci motosportu tak mohou nakoupit nejvýhodnější lístky na MotoGP pod stromeček,“ uvedla primátorka města Brna Markéta Vaňková.

Ceny vstupenek zůstávají bez zásadních změn, nemění se ani jejich rozdělení. Kromě nejoblíbenějších vstupenek SILVER (1.490 Kč) a GOLD (1.890 Kč) na přírodní tribuny budou v prodeji také tradičně očekávané vstupenky na tribuny sedadlové. Tribuny T2, T3 a T5, které stojí přímo v prostoru cílové rovinky, budou k dispozici stejně jako sedadlové tribuny T1, T4, a T6 v atraktivní sekci Stadion. Všechny vstupenky na sedadlové tribuny fungují na principu místenky. Konkrétní místo k sezení má tedy držitel jisté a nemusí se bát, že mu je někdo zasedne. Držitelé vstupenek na sedadlové tribuny se samozřejmě mohou pohybovat po areálu a navštívit kteroukoliv přírodní tribunu.

K dispozici bude znovu i novinka loňského ročníku, a to vstupenka SENIOR, která divákům narozeným do roku 1952 včetně umožňuje přístup na všechny přírodní tribuny za zlomek plné ceny. Vstupenka bude k dispozici za 500 Kč.

Organizátoři i pro příští rok počítají s tím, že na tribuně A znovu vyroste motorkářský kemp. Ten si získal neuvěřitelnou popularitu a bývá vyprodaný během několika týdnů. Vzhledem k velké oblíbenosti Campu A se však nevyplatí s nákupem „kempenky“ váhat. Kapacita kempu je velmi omezená.

V prodeji je nyní i vstupenka T2 Premium, která měla premiéru již při letošní Velké ceně. Nabízí občerstvení a zázemí stanu v prostoru cílové rovinky, možnost pohybu po všech přírodních tribunách i šanci navštívit Paddock.

Úplnou novinkou nadcházejícího ročníku jsou vstupenky T4 PLUS a T4 ULTRA. Jde o novinku na pomezí vstupenky na přírodní tribuny, vstupenky sedadlové a VIP, přičemž si z každého typu bere něco a výsledný balíček nabízí za rozumnou cenu. Kromě standardního místa na sedadlové tribuně T4 nabízí vstupenka T4 PLUS i zázemí stanu s rychlým občerstvením přímo vedle tribuny, samozřejmostí je pak možnost pohybovat se po celém areálu a všech přírodních tribunách. Vstupenka T4 ULTRA pak přidává navíc ještě parkovací místo v docházkové vzdálenosti od tribuny T4 a možnost návštěvy Paddocku v průběhu závodního víkendu. Cena těchto lístků začíná na 4.490 Kč.

Všechny druhy vstupenek lze nyní zakoupit za vánoční ceny až s 35% zvýhodněním.

Více informací na czechgp.com a gp.ticbrno.cz

www.brno.cz