Podmínky newsletteru

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Svou registrací/přihlášením k odběru newsletteru poskytuji správci webu www.zpravybrno.cz společnosti  Webtom Enterprises s.r.o. se sídlem Příkop 843/4, Zábrdovice, 602 00 Brno, Česká republikace, IČ 02587980 (příp. jeho zaměstnancům) - (dále jen správce) souhlas se shromažďováním, uchováním a zpracováním osobních údajů v nezbytném rozsahu pro účel stanovený níže.

Tento souhlas uděluji na dobu neurčitou. Zároveň jsem si vědom/a svých práv podle §12 a §21 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Všechny mnou vyplněné údaje jsou přesné a pravdivé a jsou poskytovány dobrovolně.

Účel zpracování osobních údajů

V souladu s §5 zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů jsou všechny údaje uvedené v tomto formuláři shromažďovány a zpracovávány výhradně pro účely zasílání obchodních sdělení subjektu údajů prostřednictvím elektronických prostředků podle zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti

Souhlas může být kdykoli odvolán formou emailu na adresu správce Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. s předmětem "zrušení newsletteru".

Prohlášení správce

Správce prohlašuje, že bude shromažďovat osobní údaje v rozsahu nezbytném pro naplnění stanoveného účelu a zpracovávat je pouze v souladu s účelem k němuž byly shromážděny. Zaměstnanci správce nebo jiné fyzické osoby, které zpracovávají osobní údaje na základě smlouvy se správcem, jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích, a to i po skončení pracovního poměru nebo prací.